Sfeervol kaarslicht & Tijdloze decoratie

Welkom aan alle professionele sfeermakers op zoek naar kwalitatieve, ambachtelijk gegoten kaarsen en stijlvolle decoratie artikelen. 

Als kaarsenfabrikant met atelier in het Belgische Dottenijs, leveren we elke dag maatwerk af. We gieten alle kaarsen met de hand in talrijke ontwerpen en meer dan 75 kleuren. Zo kan u de juiste sfeer creëren met kaarsen in passende tinten. Wie houdt van exclusieve geurkaarsen, vindt in onze ICCI Home Collection beslist zijn gading: prachtig glaswerk, een blend van natuurlijke waxes en unieke parfums speciaal gecreëerd voor ons door neuzen uit Grasse. 

Verder brengen we elk seizoen een uitgebreide collectie interieuraccessoires: stijlvol, tijdloos en steeds met karakter. 

Handmade

AMBACHT RECHTSTREEKS UIT ONS ATELIER

Handmade
Handmade
Handmade
Handmade

Onze kaarsen combineren pure ambacht met hedendaags design. In ons atelier zetten we iedere wiek met de hand en worden de kleuren en geuren manueel gemengd. Eén na één worden de kaarsen nadien gegoten en ook het afwerken en verpakken is een zaak van mensenhanden.

Alle producties gaan in kleine reeksen volgens capaciteit net om die authenticiteit in onze kaarsen te bewaren. Het ruwe 'frost' effect geeft de kaarsen een uniek uitzicht en meteen ook de charme waarvoor ze zo gegeerd zijn.